Машинки - нашi друзi

Машинки, як люди, вони дуже різні,
Малі і великі, старі й молоді,
Вони вередують, хоча і залізні,
Вони вимагають чогось і тоді
Ми мусимо їм допомогу давати,
Вони ж помагають в житті нам весь час,
Відвозять кудись і привозять до хати,
І роблять усе і працюють для нас.

ПРИСПІВ:
Машинки - наші друзі, нам зовсім не байдужі,
Підморгують яскраво нам фарами очей,
Машинки - наші друзі, ми любимо їх дуже,
Тому, що всі машинки подібні на людей.

Коли прийде ніч, ми лягаємо спати,
Гараж для машинок, як спальня для нас,
Ми, втомлені дуже, прямуєм до хати,
Машинки тоді заїжджають в гараж.
Купатися люблять вони дуже-дуже,
Охоче в'їжджають під струмінь води,
Купаються люди у ванній, чи в душі,
Для них - автомийка відкрита завжди.

Коли вже зима там, чи осінь надходить,
Тоді у взуттєвий ідем магазин,
Та наше взуття для машин не підходить,
А шиномонтаж - це взуття для машин.
Ми просимо в мами, як хочемо їсти,
Морозиво, піцу, цукерку, банан,
Машинки тоді на заправку заїздять,
Бо автозаправка для них - ресторан.

26.07.2017             


Рецензии