Не зустрiчаю але знаю

Не зустрічаю але знаю
Що ти зі мною поруч десь,
По іншим очі ці блукають,
Чіпають пестощі небес.

Шукаю рідного до слова
Із таємницею в очах,
Сумую коли йде на сполох
Мого бажання сивина.

Пробач мені довічну пісню
Та іншій не даруй себе,
Усе віддам я тобі звісно
Заради тих простих речей.

28.07.17.


Рецензии