Лiкарська палата

Лікарська палата.
У мене безсоння.
То мабуть розплата
За сивії скроні.

Не жити два віки.
Так вже світом стало.
Хоч будуть всі ліки,
Та життя замало.

Зозуля гадала
Мені досталь часу,
А доля надала
Ще і про запасу.


Рецензии