Камусьцi хочацца Майдана

Камусьці хочацца Майдана,
Каб растаптаць у прах тырана:
Шлях да Свабоды прабівае катастрофы...
Камусьці прагнецца Майдана
Так, як у садзе Гефсімана,
Сам Божы Сын хацеў Галгофы.


Рецензии