Спекотне лiто

Спекотне літо.
Самотні квіти
Дихають пеклом міста.
Машини їдуть,
Йде автобус.
В думках у всіх
Мрія про море.
Асфальт гарячий
Та повітря
Злились раптово
воєдино.
А в небесах палає сонце.
Воно сьогодні головне.
І чорт стає, мов охоронець.
Місто скрегоче та пече.

Спекотним літом 2017, 27 липня.


Рецензии