Я

Є я -
Сувора та потворна.
Є я -
Красива й сумна.

Де я?
Тікаю знов із дому.
Моя
Душа завжди темна.

Але,
Мов квітка стиглої вишні,
Пробуджуюсь і залишаю в снах
Все те,
Від чого біль невтішний,
Все те,
Що викликало страх.

Я є.
Моя душа жива ще.
Я є.
Моя Душа палА.
Іще
Побачу своє щастя.
Моє
життя немов зоря.

27.07.2017


Рецензии