Не шукайте долю!

1.
G
Плаче стара мати,
Am
Гіркими сльозами,
D
Залишилась в самоті,
G
Віку доживати!
G
Відлітають діти,
Am
В далеку чужину,
D
Не з своєї волі,
G
Гроші заробляти!

Приспів:
Em
Не шукайте Долю,
Am
Вибирайте Волю!
D
Бо як буде Воля,
G
Буде краща Доля!
Em
Бережіть країну!
Am
Рідну Україну!
C7
Це надія наша,
D
На щастя та долю!!!

2.
Прилетіли журавельки,
З далекого краю,
Розповіли птахи милі:
«Нема в світі РАЮ!».
Рай це там де Батьківщина,
Сімья і достаток.
І не  треба на чужбині,
Десь поневірятись.

3.
Діти мої діти,
Ви тут виростали!
Малі рученята,
Мамі простягали!
Чом ти Україна?
Мачухою стала?
Що ж ти своїх діток?
Тай не шанувала?



Автор слів: Наталія Хоменко.
Автор музики: Володимир Хоменко.
27.07.2017 - 28.10.2017.

https://www.youtube.com/watch?v=rTJjO7A7B5c&t=2s


Рецензии