Долонька - колискова

Спи, моя дитинка.
     Засинай, синоньку.
Пригорну до серця
     теплу я долоньку.

Хай тобі насняться
     золоті дзвіночки.
На добраніч, синку.
     Поцілую очки.

Притули голівку,
     доторкнись ніжненько,
(що бажати більше?!)
     хлопчик мій рідненький.

Наче тепле сонце
     лине сміх дитинки.
Янголя маленьке –
     всі мої частинки.

Буду я благати,
     щоб усе здійснилось,
у твоїй оселі
     щастя вмить з’явилось.

Обійняло тихо
     та добром зігріло,
щоб у мами серце
     кожен час раділо.

Сяє небо ясне
     в оченятах синіх,
зайченятком скаче
     грає в них проміння.

Зроблять перші крочки,
     будуть бігать ніжки.
Ти навчишся всьому,
     почекай ще трішки.

Спи, моя дитинка,
     любий мій синоньку.
Пригорну до серця
     теплу я долоньку.


Рецензии