Нелегко знати те, що ти далеко...

        Натхнення тут:
         http://www.stihi.ru/2017/07/15/4696


Нелегко знати те, що ти далеко,
Не бачити в останніх своїх снах,
Тендітна, зачарована смерека,
Не займані цілунки на вустах...

Не легко відчувати, що не поряд,
Не мати змогу захистити від біди,
Я не відчую щирий, ніжний погляд,
Не поцілую, ніг твоїх, сліди...

Не легко і тобі, це відчуваю
І бачу сум панує у рядках,
В молитвах своїх Бога я благаю
В дорогу вирушаю у думках...


 П.В.М.        26.07.2017г.


Рецензии