Моi думки

Сумні думки заполонили
Мій розум. Стало боляче.
Немає в мене більше сили.
Журба вперед мене несе.

Хай стану вітром або льодом,
Не відчувати щоб печаль.
І вже нічого я не хочу.
Цей світ пливе кудись у даль…

У просторі я незрадливо
Лечу, сумую та боюсь.
Але всередині є диво –
Заради нього ще живу.

Світ гарний. Гарна і природа.
Вона дає натхнення в мить.
Пройде і смуток, і негоди,
І ліс чарівно зашумить…

18 травня 2017 р.


Джерело фото: http://yak-prosto.com/chomu-potribno-ohoronyati-lis/


Рецензии
Прийміть підказку: українське "і", в назві вірша, можна набрати
на англійському алфавіті.

З повагою,

Михаил Онищенко   16.11.2017 20:25     Заявить о нарушении
дякую за підказку :)

Фёдорова Дина   24.11.2017 23:34   Заявить о нарушении