***

Олло;нинг
;удратини ;аранг.
Одам о;ри;;а
чидолмай
;олганида
йи;лаб юбориш учун
кўзёш
бериб
;ўйибди.
Йи;лаб юборгач,
у бироз
таскин топади.
Бу - инсоннинг
ўзига нисбатан
ўзининг
ра;м-шаф;атимикин?


Рецензии