БезтурбОтне у селЯн життЯ НАЧе на пiдлОжинi змiттЯ

БезтурбОтне у селЯн життЯ - НАЧе на пiдлОжинi смiттЯ!

                Идилия - поэтическое проивебение -
                натеиы беззабОтной сельской жизн -
                в ЛОНе прекрасной Природы!

                БезтурбОтнисть - у хахлIв - цэ ТЭ -
                що у росиЯн беззабОтность!
                У хахлIв лiтера "И" - значить "Ы",
                а лiтера "Е" - значить "Э", а "ЙЕ" = "Е"!

БезтурбОтне у селЯн життЯ -
НАЧе на пiдлОжинi змiттЯ:
Без турбОт лежИть собI й не ТЕ -
ДОки ж хтось йогО не пiдметЕ!

БезтурбОтне життЯ у селЯн -
особлИво ж - у нас - у словьЯн:
це ж у мIcтi багАто турбОт та забОт,
та всiлЯких зайнЯть та робОт!

А в селЯн же нэМАе турбОт -
вид нэдIлi до сАмих субОт:
тIльки й знае - горIлку ВIН ПЬЕ,
та дружИну кохАну ВIН БЪЕ!

Без турбОт усЭ селЯнин МАе
(при ЧОМу й гОлову вин а ни трОхи не лаМАе!):
картОплю из землИ вин Без турбОт копАе,
пшенИйЮ й жИто - вiн з колОсся вибивАе,
Рыбу та рАкiв - з рIчки вiн виймАе,
а кУрок та гусЕй - з подвIпья пидзивАе!

     Без турбОт вiн самогОнку гОнить,
     Без турбОт вiн самогОнку ПЬЕ!
     Без турбОтно дИвчинку вiн лОвить,
     Без турбОтно дИвчинку вiн БЪЕ!

     Без турбОт на СВIТ наш прибувАйе,
     Без турбОт врЮйе та живЭ,
     Без турбОтно вiн i помирАе,
     Без турбОтно пОтiм вiн гнийЕ!


    СелянИн - щаслИвiйша людИна
    щасливIйш вiд ньОго вже неМА:
    пошанУйем ЩИРо ж селянИна -
    та й йоГО ж дружИну - з-оуреМА!
      .............

  И прощу пробАчення - за моЕ нэБАЧення та помылкЫ - ошибки!
        ВИК ДонЭцьк 25 ЛИПеня (июлия) 2017-го:
           для НАС - для бИдла = всэ ще бойовОго, больовОго...


Рецензии