Спасиб, що Ти на цьому св т

Спасибі, що Ти є на цьому світі!!
Мов дім — пожежа, огненна яса
Склубочила — і в бурханнях й одвітах —
Жбурнула нас… – між зірні небеса!..



Як добре, не сказать в якому світі…
Не звідати, як трапилося це…
Ти глянула — і наді мною світить
Ледь ясним світлом золоте кільце.



Спасибі, Ти одна – на всьому світі!..
І ллєш своє проміння золоте!
І в дивнім поєднанні ми в одвіті
За небо й землю, й несказанне  т  е

12.11.1990


Рецензии