Сiм я

Симпатія, дружба, любов
Завжди це основа основ
Сімейного щастя людини
Й весілля приємні години.

Взаємна повага – закон
В любові живучих персон,
Щоб разом долати невдачі
Й рішати життєві задачі.

Та ще народити дітей,
Нащадків своїх же сімей,
Щоб рід їх продовжував жити
Й щось добре і вічне робити.

Основа держави сім’я
І правщда у неї своя,
Жить згідно новітніх законів,
Але не старих забобонів.
25.07.17.


Рецензии