Береж ть ви сво х матер в

Бережіть ви своїх матерів
І завдячуйте всім їм на світі,
Не жалкуйте для них теплих слів
І даруйте при  зустрічі квіти.

Бережіть ви своїх матерів
І в образу нікому не дайте,
Щоб сад лиш про них гомонів,
Слів на вітер для них не кидайте.

Бережіть ви своїх матерів,
Бережіть і  цінуйте щомиті.
У колисці ви чули їх спів
І любов’ю ви їх оповиті.

Бережіть ви своїх матерів,
Бо життя  вони вам  дарували,
Не соромтесь їх сивих голів-
Через вас вони ночі не спали.

Бережіть ви своїх матерів,
Якомога частіше  стрічайте.
Біль серце не раз за вас звів-
Про це ви завжди пам’ятайте.

Бережіть ви своїх матерів,
Щоб з ними щораз гомоніти.
Доки голос їх не онімів,
До тих пір на світі ви – діти!.

25.07.2017 р.


Рецензии