Yanky

Yanky! Nevertheles be expected of your fulness with Russia! Be prepared and God should listen your last message soon (FBBBRACALF -FBC - IM)
AMERICA/ AMERICA SO FULL IT BE EXPECT/
A LITTLE BE SENSATION AND EVER LESS RESPECT...


Рецензии