Туугъан жерим

 ТУУГЪАН ЖЕРИМ

Мени къалай ары атсала да,
Къайтырма санга.
Жолла узакъгъа чакъырсала да,
Къайтырма санга.

Туугъан жерим, мени таулу жерим –
Эм ариуу жерни!
Чегем элим, мени туугъан элим –
Ёхтемлигим мени.

Байтуугъанланы Исмаил


Рецензии