Дивчина-вербиченька. Песня

Дівчина-вербиченька. Пісня

Дівчина-вербиченька
Мов гнучка лозинка
Вмила біле личенько.
Вийшла із хатинки.
По вузькій стежиночці
Пішла до криниці,
Набрала в відеречко
Срібної водиці.

Звеселила серденько,
Спрагу втамувала,
Стала біля вербоньки,
Пісню заспівала
Про криницю милу
І цілющу воду.
Про юначу силу
І дівочу вроду.

Пісня розливалася
Дзвінко, солов'Їно.
Соком наливалися
Ягоди калини.
Трави зеленіли,
Золотилась нива.
У сім'ї раділа
Дітвора щаслива.

Пісня лугом лине,
Новий день вітає.
Хату і стежину
Ніжно  обіймає.
До роботи кличе
І дає нам силу.
Людям щастя зичить
І добра, і миру.


Рецензии
Гарна пісня!..

Валерий Кунов   09.09.2017 13:14     Заявить о нарушении
Дякую за добрі слова. Гарного вам настрою.

Раиса Клименко   11.09.2017 09:58   Заявить о нарушении