Коншу тынч, сен тынч

«Коншу; – тынч, сен – тынч», деген
Кооз эл макалы бар.
Эл-журтун бек сактаган,
Да;ктаган акылы бар.

К;;;л токтур ко;шудан,-
Журт атасын баамы бар.
Жараны бар колдогон,-
Тынчтык с;й;р наамы бар.

Ко;шучулук зор адет, -
Адамдык асылы бар.
Астындачы – адилет,
Элдердин бакыты бар.

Достук болот т;б;л;к, -
Эки журт сыймыгы бар.
Саясатта ;з орду,
Алтындай баасы бар.

Тынчтыкты к;ралбаган,
Душмандардын каары бар.
;ч;нч; к;ч аталган,
Жыландардын заары бар.

Тынчтык тилейбиз, Ко;шу,-
Бизге да кереги бар.
Сактоочу Анжан, Ошту,-
Аллахтын кареги бар!


Рецензии