Неодм1нно

Все життя тебе обіймати
І тебе цілувати ночами.
І тихенько-тихенько мовчати
Замість тисяч промовистих слів.

Я з тобою нарешті пізнала
Щастя й радості щирі хвилини.
Кожен ранок з тобою б стрічати -
Без пробілів, щоб безупинно.

Все життя з тобою з'єднати
І з тобою створити родину.
Так шалено і далі кохати.
Неодмінно..
Неодмінно!


Рецензии