***

***
;ар бир ма;аллада
аразлашган
оилаларни
яраштирувчи
о;со;оллар
бўлади.
Мен ;ам мана шундай
о;со;олман.
Фа;ат мен
давлатларни
муросага
келтираман.

***
Игнани ;опга
яшириб
бўлмагани каби,
було;ни тупро;
билан
яшириб
бўлмайди.

***
Шоирлар –
бу о;иб турган
було;лардир.
Гарчи
пайнови бўлмаса
уларнинг кўлга
айланиши
му;аррар.
Кўллар эса
;ачонлардир
чўкиб
кетган
було;лардир.


Рецензии