Атиргулим

Атиргулим менинг энг ширин,
;ар кун ;идлаб тўймайман унга.
Ба;ишлайман бўйига шеърим,
Ишонмайман ;аттоки Кунга.

Рашк ;иламан элдан яширин,
Бар;ут дудо;лари ;илар маст.
Баён айлар менга иш; сирин,
;аршисида вужудим бир хас.

Атиргулим менинг энг ширин,
;идлаб-;идлаб тўймайман асло.
Яно;ида ;ол каби шудринг,
Биллур зирак каби сержило.

Атиргулим ;аммадан ширин,
;удди унга дунё махлиё.
Мен Фарходу, у эса Ширин,
Му;аббатнинг бо;ида гўё.


Рецензии