Прости, прощай

Прости мені моє кохання,
Мою любов мені прости,
Мої даремні намагання
Щоб покохала мене ти.

Краса твоя причарувала,
Чарівні очі та уста,
А ти мене не помічала
Й минули юності літа.

А нині ми уже дорослі
І я побачив тебе знов
І запросив до себе в гості,
Тебе як юності любов.

Ти ж не впізнала мене нині,
Забула звати як мене,
Хоч поруч виросла в  хатині,
Та мабуть це не головне.

Прощай, прощай моє кохання
І ти любове на завжди
Й усі даремні сподівання
Що будем разом я і ти.

Ну що ж тепер у самотині
Пройдуть мої останні дні,
Про тій простій старій причині,
Що я кохав тебе як в сні
21.07.17.


Рецензии