Закоханi, гiрко приреченi...

За мотивами саундтреку до фільму "Жива".
Автор слів і музики - Сашко Положинський:

https://www.youtube.com/watch?v=cVGSjxoolCA

Закохані, гірко приречені
На довгу дорогу - Любов,
На муку вічну - кохання трагічне:
Йому не судилося знов

Бути  в житті земному прожитим,
Вкорочено віку обом
Долею злою, Молохом неситим,
Багряно пролито кров...

Їй відтято крило безжально,
У нім вбито півдуші,
І лине тужливо плач поховальний
З сивих карпатських вершин...

             м. Донецьк, 18.07.2017


Рецензии