***

Він з присмаком кави й цигарки  хохляцькоі марки.
На запах - крутiший за власний кайфовий парфюм.
Його гордий стан - божеволею, мамки;
Рятуйте, бо тiльки вiд думки затоплює трюм.

Рятуйте, в чортяки харизма,амбiцii, очi зеленi,
Насмiшливий погляд. Запiзно вже
Жати на стоп. А голос - у мiру брутальний,
Бeзмірно приємний.
Сказала б iще, та списала останнiй листок.


Рецензии