Розмова з сином

Синочку, рідний, здавна так ведеться,
є цінності моральні у житті.
Дарма нічого в ньому не дається,
дай Бог це допоможе в майбутті.

Затям, мій синку, є на світі гріх,
який здолати зможе тільки вірність.
Його ти не пускай і на поріг –
то віроломна і підступна підлість.

Ще, сину, назавжди запам’ятай,
чесноти більшої немає у людині
ніж захищати дім і рідний край –
служити беззавітно Батьківщині.

Та не забудь, синочку, й поготів,
листаючи свою життєву повість,
що щастя більшого немає у житті,
як білосніжно-кришталева совість.

18.07.2017


Рецензии