off

Там, где Небо Седьмое,
Господь принимал валерьянку.
Слезы капали в чашку,Светило
катилось за край.
Где-то сыто давились омаром,
Где-то - криком в пылающем танке...
Те елейно вели "Аллилуя",
а те - обреченно! - "Стреляй!"

Кто-то кушал медок,
кто-то кровью взахлеб умывался...
Вновь летело в толпу
серебришко извечных Голгоф!...
...и Господь в темноте
бормотал: - Наигра... Наигрался!...
и нащупывал нервно ту кнопку,
что с надписью - "Оff"
 

...Десь на Сьомому Небі
Господь запивав валер"янку...
Сонце мовчки скотилося в темряву,
сльози - у чай...
Хтось - давився омаром,
Хтось - криком в підбитому танку...
Хтось тихенько співав "Алілуя",
а Хтось відчайдушно - "Стріляй!"

Хтось так солодко хляпав
медами... Хтось кров"ю вмивався...
Хтось ефектно жбурляв
срібняками новітніх Голгоф...
І Господь уві сні шепотів: "...я - награвся!
....награвся..."
і нервово намацував кнопку
із надписом "Off"...


Рецензии