Шовкова косиця

,,Шовкова косиця ‘’ в селі Микуличин.
Привітний господар у ній,
Який  відпочинку хорошого зичить
На землі цій Карпатській  святій.

,,Шовкова косиця’’ і трави у  росах,
Високі смереки й горбисті поля.
Зранку коси свистять  в косарів на покосах
Й звук трембіти лунає з полонини ,здаля.

,,Шовкова косиця’’,на городі криниця,
Річка гірська,немов довгий потік.
Світлом блаженним усе промениться.
Й хати на горбах по цей і той  бік.

,,Шовкова  косиця’’,гостинність,привітність,
Коломийки гуцульські й українські пісні.
Все зібрано тут:навіть квітів тендітність.
Ще довго ми бачимо все це вві сні.

,,Шовкова  косиця’’-це колиска Карпатська,
Це прекрасна  садиба з домашнім теплом.
Якщо ти  потрапив навіть зненацька,
То приємно  бесідуй з  усіма за столом.

,,Шовкова косиця’’ всіх манить красою.
Хочеш гойдатись,то гойдалка є.
Пройтися  ти можеш  по  травах з  росою
Й побачить в вікно,як сонце встає.

,,Шовкова косиця’’ в селі  Микуличин.
Насолода від неї надовго у вас.
Мрія тут побувать у вас  хай здійсниться
Й бажання  вертатись  сюди кожен раз.

,,Шовкова  косиця’’ в селі Микуличин
І Юрій,господар у ній,
Гостинно  всіх просить і радісно  кличе.
А ти часу не гай й  туди їдь мерщій.

18.07.2017 р.


Рецензии