Запаветныя радкi

                Г.

ДЗЕ Б НI СПАТКАЛIСЯ, НI СТРЭЛIСЯ ЗНОЎ, -
      У ВА МНЕ АГОНЬ, - ВЕК!
У СВЕЦЕ ШЧАСЦЯ, ЛЯСКУ КАЙДАНОЎ, -
      ХТО ХЦIВЫ ЧАЛАВЕК?..


ЁСЦЬ БАЖАСТВО - ПРАЎДЫ ПАЧУЦЦЁ -
      ЖЫЦЦЯ МАЙГО ЎЗРЭХ.
ЦЯПЕР УГЛЕДЗЕЎ У САБЕ БЫЦЦЁ, -
      СЯГНУ ЗА МЕЖЫ СТРЭХ!..


ДУША - ТВАЯ - МАЁЙ СКРАНЕЦЦА, -
      СЫПНЕ КРЫНIЧНЫ ЗВОН!
МАЯ ЛЮБОЎ ТВАЁЙ ПРАЛЬЕЦЦА -
      I ЗНIК: СМЯРОТНЫ СОН.


Рецензии