ПоДIя нe малА - УкрАiна заРОДок - РосIi надалА!

                тОму й прозвАли рУсив -
                презИрливо - "хохлАми",
                як словьЯн наших - прУсив -
                прозвАли "прусакАми"!

ПоДIя ця важлИва,
ПоДIя нe малА:
УкрАiна ж - РосIi -
заРОДок надалА!

ТерЕрi86я УкпАйiна -
в тi давнii часЫ -
ще РУСЬю назвАлася -
вi бIса нас спасЫ:

РУСЬ ЧУДБная - ПриЮАлтная,
та ще i ПРУСЬка РУСЬ,
РУСЬ ГАЛицька - згвАлтная,
ЧервОна й ЧОРна РУСЬ!

РУСЬ САберЯнська - прийшлая -
з КавкАзьких саберЯн,
та й РУСЬ ТамАн-ТархАньськая -
з КавкАзьких русиЯн!

БулО i море РУСЬкое -
ЦЕ - ЧОРним що зовУть
БулО i море ПРУСЬкое -
БвлтИйським що зовУть!

УСЯка ж булА РУСЬ:
то ж славне слово "РУСЬ" -
шанОвне слово "РУСЬ" -
Я ж хАять не беРУСЬ!

    А КИйiв був стоЛИця -
    стоГЛАВа, бiлоЛИця:
    стоЛИця РУСяи ВСIМ
    стоЛИця русам ВСIМ!

А люди булИ русами -
бiлЯвими та русими,
а мужикИ - з хохлАми -
на тIмьi хохолкАми -
длиннЮщими чубАми!

тОму й прозвАли рУсив -
презИрливо - "хохлАми":
як словьЯн наших - прУсив -
прозвАли "прусакАми"!

ДарЕмно  ж росiЯни -
носИ задрАли ТАК:
НЕ рУси ж - а фiнЯни -
й св...фiнЯчий в них пьятАк!
  .............

  И прощу пробАчення - за моЕ нэБАЧення та помылкЫ - ошибки!
        ВИК ДонЭцьк 17 ЛИПеня (июлия) 2017-го:
           для НАС - для бИдла = всэ ще бойовОго, больовОго...


Рецензии