Моя надежда и химера. укр

Моя надія і примара

Сонце вже сідає. В грудях щем..
Жменю срібла кидає на трави.
Квіти в лузі, вимиті дощем,
Болем в очі хлюпають яскраво.

Червоніють маки на межі,
Ті, що рук твоїх колись торкались…
Мрії, перекручені вужі
Сплять собі. Тебе не дочекались.

Відблиском червоним – не души
Ти – моя надія, і примара…
Пелюстками маків від душі
Відлітаєш, танучи у хмарах…
17.06.2017


Рецензии