Кьудар

         * * *
Квахьнава зи дарман-дава,
Гуя атlай умуд хьиз.
Пакамлай ви суракьдава,
Зун киш квахьай чувуд хьиз.

         * * *
Лекьер амач муквара-
Хайи чилин мулкара.
Пехъер хьанва тахтара,
Четин тир чи вахтара.


Рецензии