Украiнська пiсня

Українська пісня-це  душа народу,
Українська пісня-найцінніший скарб.
Українська пісня про дівочу вроду,
Українська пісня про палітру фарб.

Українська пісня  про вербу і мальви,
Про калину й вишню у  моїм  саду.
Українська пісня-це  багаті барви.
В українську пісню душу  я вкладу.

Українська пісня про барвінок,м’яту,
Українська пісня про Карпатський край.
Українська пісня про батьківську хату,
Українська пісня-річки водограй.

Українська пісня-пісня солов’їна,
Українська пісня- клекіт журавля.
Українська пісня-це моя Вкраїна,
Українська пісня-це моя земля.

15.07.2017 р.


Рецензии