Фарбуй волосся у дивний колiр У. К

Ти скільки хочеш, то стільки й злись,
Фарбуй волосся у дивний колір,
Та ти не зміниш ані рядка
У цьому світі дурних законів.

Куди ввижається – туди йди.
Шукай розради, чи то, комфорту.
Я п'єдестали знайду нові
Та тих, для кого не буду чортом.

І я багато чого скажу,
У тому ж дусі, бо, ніби, треба.
Та я все згадую голос твій
І не шукаю без нього неба.

А ти як хочеш – співай, кохай,
Шукай себе у обіймах зрання.
Я прокляну тебе тількі тим,
Щоб й ти подібне знайшла кохання.


Рецензии