А життя буде...

А життя буде все ж таки мало,
Скільки б доля його не дала.
Скільки б серце тебе не кохало.
Чи з тобою, мій любий,  жила.
Скільки слів би тобі не сказала.
Найпотрібніших я б не знайшла.
Скільки б віршів тобі не писала.
Чи з тобою шляхів не пройшла.
Не надихатись, любий, тобОю.
Не напитись, моє джерелО.
Скільки б поряд не був ти зі мнОю.
Скільки б довгих ночей не булО.
А життя так замало все ж буде.
Най би вічність тривало воно.
Скільки б серце не билося в груди.
Мені мало тебе все одно.


Рецензии