Навальнiца, чаму табе не спiцца?

Навальнiца, навальнiца,
Ну, чаму табе не спiцца?
Цэлы ранак неба рвеш
I маланкi страшны шлеш.

Дрэвы хiлiш да зямлiцы
Ды ламаещ, як палiцы.
Хваляй коцiш ты ваду -
Затапiла усю раллю.

Ты мне лепей адкажы,
Што-то сталася з людзьмi?
Нiбы, зноу у гушчары
Усе вяртаюцца яны.

Не падобны да сябе -
Накапiлi столькi злосцi,
Што ламаць гатовы й косцi
I суседзям, i радне.


Рецензии