Матусенько

Матусенько,матусенько,матусю,
До  тебе ніжно,рідна,притулюся.
Візьму я в свої  руки твої,ненько,
Й почую стукіт я твого серденька.

Матусенько,матусенько,матусю,
За тебе завжди Господу молюся,
Що ти дала життя мені ,рідненька.
Ти-найдорожча в світі,люба ненько.

Матусенько,матусенько,матусю,
Тобі низенько,мамочко,вклонюся.
За те,що у житті  мені ти дала
І на руках щоночі колихала.

Матусенько,матусенько,матусю,
До тебе завжди подумки я  рвуся.
В душі себе щоденно я картаю,
Що в  тебе ,мамцю,часто не буваю.

Матусенько,матусенько,матусю,
До хати знову стежкою пройдуся.
Тебе обійму й ніжно поцілую,
Й про все з тобою знову поворкуєм.

15.07.2017 р.


Рецензии