After

I can breathe now,
               you know,
I can dream.
I can live now,
              you know,
And I will.

Reasons were so-ooo
     unexpectable.
Consequences were so-oo
      unpredictable.
Who could ever know
how I scared was
Who could know.
I’m alive, u know,
I can breathe, can live.
Who would ever know or believe.               
Well, obviously, that you —  no.
Only me.


Рецензии