Сенс життя

Я думав розумію сенс життя,
Що він не має бути недолугий.
В казкові линув мріями  місця,
Та плямами була на серці туга!...

Я геть не розумів той сенс життя,
Котре ніякого немало сенсу.
Тінь смерті... Доля - вічне забуття,
Душі нема!... А значить не воскресну.

Чудовим став для мене сенс життя,
Що на хресті був людям Спасом даний -
Змивають тугу сльози каяття,
Чудесний світ не казка а реальність.


Рецензии