Kinshasa-1974

Удари сипляться,як град-
Закрившись,на канатах я пружиню.
Так витримаю раундів ще п"ять,
А там побачимо,хто з нас який мужчина.

Він атакує вже хвилин зо п"ять,
Вже другий раунд скоро закінчиться.
Він б"є усе,що бачить,все підряд
Та в основному -моЇ лікті й рукавиці.

Він йде вперед-нехай кричать "Ура!",
Нехай його команда торжествує.
Кожен удар у нього силу забира-
Ту силу,що ЇЇ він тратить всує.

Зал завмирає в захваті щораз,
Коли він свій "страшний" удар наносить.
А коментатор,наче унітаз,
Аж піниться в словесному поносі.

І пояс чемпіонський,і медаль
Готові всі на нього вже повісити.
Але все буде навпаки для них на жаль,
Коли настане раунд  номер вісім!


Рецензии