Поруч

ты думайеш,
що ты миняйеш свит?
на спогады свойи,
або на мрийи.
на час, що в очи
заздристю лэтыть,
то цвит, то попил
сыплячы на вии.
ты доторкайешся
до бэзличи зирок,
ты поруч з нымы
яскравишэ сяйеш.
ты думайеш,
що ты миняеш свит,
колы жыття
всим сэрцэм обиймайеш.
тры рэчи нэ вэртаються
назад
можлывисть, час
и выпущэнэ слово...
можлывисть нэ втрачай!
нэ гай свий час!
и выбырай,
що скажэш завтра знову!


Рецензии