Вийи ресницы

так тыхо стало...
тлийе осинь...
стомылось нэбо вид тэпла.
а я тоби вплитаю в косы
холодну воду з джэрэла.
багаття барв
из того лису,
дэ клэны в бэзлич кольорив,
фарбують сонцем свойе лыстя,
фарбують зелень литних снив.
там дощ на вийи
сийе росы,
там замовкайе дэнный шум.
и ты,
закохана у осинь,
в свойих очах ховайеш сум.


Рецензии