Летять вiршi, немов птахи у небi

7 миттєвостей ,чи 5, а може  й цілих 10…
Летять вірші,немов птахи у  небесах.
Летять птахи високо в піднебессі,
А я про все пишу  в своїх віршах.

Летять вірші,немов птахи у небі:
І поодинці,зграями,ключами.
Летять вірші,немов птахи в потребі…
Летять вони і днями,і  ночами.

Летять птахи,ніяк їх не спинить.
Не подолати вітру,буревію.
Пишу про те,що в серці гомонить,
В вірші вкладаю заповітну мрію.

Миттєвості , моменти,сподівання…
І плин років…бажання просто жить…
І зустрічі,і навіть розставання
Не можуть дух писать вірші  спинить.

13.07 . 2017 р.


Рецензии