Квiтка кохання

Нiжне, несмiливе
Щире, незрадливе
Розцвiло iзрання
Квiткою  кохання.
Дивувалось небо
Чистотi-блакитi,
Думкою до тебе
Линула щомитi.
Серденько  спiвало,
виростали крила,
Розцвiтала квiтка
Та для тебе милий
Та вiтрисько лютий
Поламав бiдненьку,
Розбив менi любий
Зрадою серденько.
Пихату троянду
Сонце милувало,
А  маленька квiтка
У пилу зiв’яла


Рецензии