Жоны мае чуднэнькы!

Декуjмо вас за светко

Етвызь мое прысветло!
Дэ ж загубылось щесце,
Шо я тут так наевся
Навытькы ш хлепц в жыдэj.

От ув нас зарэ свето.
Павла с3чае Пэ3к сь.
І хто дэ шо так пэ3ть,
Шоб вам всем хорошэ j?

Ось мне ш шіфон урезамш
Шіпко ше j во j тоj дедько,
Шо харашо пасэцьця
Дэсь ажны в лаборэj.

А ты не хошіш, репко ль,
Кап ды табе в7 сэрцам
Вкнопілі унь на дверцах,
Шо в тёлк ревізіjк неjк?

Дак не грусті, Омэлько!
Завтра прыдэ ж шэ пэрыць.
І ты намажыш в нечысць
Маслеца влад на яешнь.

Мысленно пончык сЕшмо.
І всэ тобе, маjн гэршко.
Ты ж горшколёп но в бесыj,
А ны якыj поэт.

Вот постучі, сырдэнько,
Да і аткроj невесту ш.
С тушаным смачным мнеском
Стрэце Коза цябе.

Как жэ люблю я в бестыж
Цваным влепіць гурэчок!
Ну, шо ты! В сновы ж дедусь
Шось да нащуп гареч.

Ек жэ ля мні помэрты
Хваjнынько j тыхо в ненек.
Не, ны дадуть ныек жэ
Гондэ а во в вышнех.

Да, по гушех вас кепко б!
Шоб уж улад чырнэнькы
Да хоть себе упеклі зь
Слізкого мылца в зенк.

... вот жэ: спаймав я нешта
Сонечкай нават, глень


Рецензии