Купала

Обернусь я
Белыми лунами
Ой-да
Ветрами юными
Ой-да
Снами-бурьянами
Ой-да
Травами пряными

Ой-да
Тропками-стежками
Ой-да
Далека дорожка-ли
Ой-да
Много-ли, мало-ли
Ой-да
Венком Ивана-да Купала-ли


Рецензии