З глузду з хав!!!

З глузду з`їхав ТЕПЛОСЕРВIС
Кров  п`є,  як Європа!!!
От тiльки пенсiя як ПЄНIС
Та з зарплатнею ДУПА ( ЖОПА ) !!! ))
        V/S
Європєйську дай зарплату
Як у ДЄПУТАТА!!!
Тодi , буде ВАМ  достойна
За послуги розплата!!!


Рецензии