Я плескаю..

Я плескаю, не знаю ще життя,
Міркую, і нічого не питавши.
Не вмію жити я ще "до путя".
Не праведна і не хулю я рани.

Я, так як всі, тримаю полотно
І правди маю при собі нагідки.
Упевнена, що піде з носа кров,
Коли ногами догори підіймуть..

10.07.17.


Рецензии