А менi б

А мені б просто в океан,
На самісіньке його дно...
Та усе це така брехня –
Я сахаюся глибиной!

І тому свіжих почуттів...
Однак я не новий ковток!
Облетіли сережки верби...
І слова заблукали давно

А чи пахощів тих легких,
Щоби дихать мені невлад ,
До нестями - нових рядків,
Отаких, заразом щоб "Ах!"

10.07.17.


Рецензии
Дуже Гарно, Емоційно, Чутливо написала Катя! Дякую тобі, ти не сумуй, частіше посміхайся.☺ З Повагою до тебе! :)

Валентин Зубарев   11.07.2017 21:24     Заявить о нарушении