Змiнюеться все

Змінюється в нас усе,
Люди і відносини між ними
Ми ще й боремось за це,
Щоб не буть відсталими й дурними.

Нації та племена
Проживають в нашому суспільстві,
Хто ми нині? Хто це зна?
Українці чи земні тубільці?

Не вдоволені усі,
Бо у кожного свої є звички,
В когось бантик на косі,
В когось зрізані косички.

Хтось все  сунеться на схід,
Більшість же на захід європейський,
Хтось на північ там де лід,
Хтось на південь вже єврейський.

Всіх об’єднує одне,
Де б великі гроші заробити,
Щоб кінчилось все сумне,
Врешті в щасті й радості пожити.
09.07.17.


Рецензии